Vi interviewede Samira fra MHYV

Juli 10, 2017

Vi interviewede Samira fra MHYV

En The Indian Face vi kan godt lide at se, hvordan folk nyder livet, og i dette tilfælde er vi kommet for at møde Samira Salomé, i øjeblikket en samarbejdspartner i @Radioset inden for @partidoapartido-programmet, og tidligere deltager i TV-Show MHYV Kvinder mænd og vice versa. En person, der kan lide at leve livet, og som har realiseret sin drøm, faldskærm i Dubai.

Vi har været på Palacio de Cristal i Madrid Retreat med Samira, og han har ikke fortalt, hvordan hans spring var

Samira, betragter du dig selv som en fri ånd?

Ja, virkelig ja, jeg er en person uden bånd i øjeblikket ... Jeg tror, ​​at en person, mens han ikke er fængslet, har friheden og derfor er fri

Hvad er det eventyr, du altid har drømt om at leve?

Jeg har allerede levet det, faldskærmsudspring ... I november sidste år sprang jeg fra 1000 fod højt i Dubai, min drøm, jeg har opfyldt den, og det er når jeg har følt mig friere.

Samira kvinder og mænd og vice versa

Hvilke nye fornemmelser havde du, da du sprang?

Jeg følte mig virkelig fri, mener jeg, oplevelsen førte til at jeg følte, at jeg lever, jeg lever, jeg lever, jeg kan ikke forklare det bedre med ord, fordi det er en så stor og dyb sensation, at du er nødt til at leve det ...

Hvordan følte du dig efter den vidunderlige dag, alt efter hvad du fortæller os?

Når jeg går af faldskærmen og du lander, fordi der er et øjeblik, der giver dig mulighed for at planlægge, følte jeg mig euforisk, ophidset ... næse, en blanding af 'bombe' meget meget stærk, sensationen har intet navn

Vil du gerne føle nye følelser som dem, du følte den dag?

Ja, altid. Jeg elsker eventyr, jeg elsker at føle mig i live, jeg elsker at være fri, og når jeg kan gøre noget lignende, vil jeg gøre det, ville jeg gentage det uden at tænke over.

Og for mig, der aldrig har gjort det, hvad ville du sige, hvad er det smukkeste ved at gøre denne type eventyr?

De er erindringer for evigt og slettes ikke fra dit liv. Jeg anbefaler det til alle, fordi det er uforglemmeligt, og følelsen er meget behagelig ... du føler dig stor, når du gør noget, du vil udrette.

Du taler om springets øjeblik, at du følte dig fri, hvad er det for dig at være fri?

Ikke at have bånd, ikke at skulle forklare nogen, være i stand til at gøre, hvad du vil, når du vil og leve livet som jeg vil.

Hvilket næste eventyr vil du gerne leve?

Noget lignende med det samme adrenalin, fra mere højde, fra et andet sted ... endda alene, mindre bungee jumping ... som om jeg kunne gøre det fra månen hehe

Du betragter dig selv som en eventyrlysten person, der kan lide at føle nye følelser og leve nye oplevelser, hvilken hukommelse har du efter?

Erindringerne er det ønske, du har haft, før du levede det og ikke ventede på nogen, lever det kun for og for mig.

Har disse eventyr givet dig en ny måde at tænke på dit liv på?

Når du hopper, går tusinder af ting gennem dit hoved, du føler dig i live, indånder den luft, og når du går ned ... er det uforklarligt.

Samira kvinder og mænd og vice versa


Efterlad en kommentar

Kommentarer vil blive godkendt, før de vises.

Relaterede publikationer

Kolohe Andino: en af ​​de mest fotograferede og fulgte surfere
Kolohe Andino: en af ​​de mest fotograferede og fulgte surfere
I en sådan pind, i en sådan splint: faren til Kolohe Andino er Dino Andino selv, en ASP WCT-surfer. Med en sådan oprindelse og med tanke på, hvor han voksede op, San Clemente, stenbrud af utallige sur
læs mere
Edurne Pasaban, kort biografi om dronningen af ​​otte tusind
Edurne Pasaban, kort biografi om dronningen af ​​otte tusind
Edurne Pasaban, en kort biografi om dronningen af ​​otte tusind år gamle Edurne Pasaban er en Tolosa født den 1. august 1973, en elite bjergbestiger, vil blive husket af historien som den første kvinde
læs mere